Forum for Idræt

Nyeste nummer

Årg. 37 Nr. 1 (2022): Temanummer om Corona og idræt

Det siges, at man aldrig skal lade en god krise gå til spilde. Derfor har redaktionen for Forum for Idræt taget initiativ til et temanummer om idræt og corona. Temanummeret, der redigeres af Bjarne Ibsen og Jens-Ole Jensen, sætter fokus på konsekvenserne af krisen, og publicerer de accepterede artikler løbende. I indledningsartiklen introduceres de enkelte bidrag.

 

Publiceret: 2021-05-04

Forum for Idræt - Generelt

Se alle numre

Tidsskriftet Forum for Idræt er en online publikation, der udgiver forskning, formidling og debat om idræt inden for det samfundsvidenskabelige og humanistiske fagområde. I menubjælken ovenfor finder du adgangen til aktuelle artikler og artikelarkivet.

Forum for Idræt er optaget på Den bibliometriske forskningsindikator som Niveau 1-tidsskrift. Artikler, der godkendes til publicering i tidsskriftets videnskabelige kategori optjener dermed BFI-point. Tidskriftet kan også følges på Twitter: @forumforidraet.

Foreningen bag tidsskriftet, Forum for Idræt, Historie og Samfund (FIHS), har eksisteret siden 1985. Indtil en navneændring i 2007 var foreningen kendt under navnet Dansk Idrætshistorisk Forening – Krop og Kultur.

FIHS har stået centralt i formidlingen af dansk historisk, samfundsvidenskabelig og humanistisk idrætsforskning i mere end 25 år. Foreningen samler forskere, studerende og alment interesserede omkring udforskningen af idrættens verden.