Spring til hovedindhold Spring til hovednavigations-menu Spring til bundtekst
Kvinder, Køn & Forskning
  • Nyeste
  • Arkiver
  • Meddelelser
  • Om
    • Om tidsskriftet
    • Redaktionsgruppe
    • Advisory Board
    • Formater
    • Indsendelser
    • Fagfællebedømmelse
    • Etiske retningslinjer
    • Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger
    • Kontaktperson
Søg
  • Registrér
  • Log på
  1. Startside /
  2. Arkiver /
  3. Nr. 3-4 (2015): Food

Nr. 3-4 (2015): Food

					Se Nr. 3-4 (2015): Food
Publiceret: 2015-11-03

Indledning

  • Food in Gender Studies and Gender in Food Studies

    Katrine Meldgaard Kjær, Jonathan Leer
    • PDF

Artikler

  • Class, Mothering and the Values of Food

    Iben Charlotte Aamann
    • PDF
  • The Joy of Food Play – Gender and Class in Men’s auto/biographical Accounts of Everyday Food-ways

    Julie M. Parsons
    • PDF

Essays

  • Teaching about Food, Sex and Gender in the Classroom

    Richard Wilk
    • PDF

Anmeldelser

  • Dette nummers samlede anmeldelser

    Karen Sjørup, Sidsel Brædder
    • PDF

Interview

  • More than "Add Women and Stir" - A Conversation with Karen Klitgaard Povlsen

    Katrine Meldgaard Kjær, Jonatan Leer
    • PDF
  • Food, Gender and Media - the Trinity of Bad Taste: A Conversation with Karen Klitgaard Povlsen

    Jonatan Leer, Katrine Meldgaard Kjær
    • PDF

Indsend

Indsend

Sprog

  • Dansk
  • English

Information

  • Til læsere
  • Til forfattere
  • Til bibliotekarer

Kvinder, Køn & Forskning

ISSN 0907-6182 (Trykt)
ISSN 2245-6937 (Online)

Tilgængelighedserklæring

Mere information om dette publiceringssystem, platform og workflow fra OJS/PKP.