Dansk beskæftigelsespolitik i det nye årtusinde — kontinuitet og forandring
DOI:
https://doi.org/10.7146/tfa.v10i3.108707Abstract
Det mest sikre, man kan sige om arbejdsmarkedspolitikken, er, at den er under konstant forandring. Siden 2005 er der som følge af strukturreformen blevet etableret nye lokale jobcentre i hver kommune. Forestillingen om det "enstrengede" system, som blev lanceret med Flere i arbejde, er nu ma terialiseret i 77 fælles jobcentre, hvor stat og kommune er flyttet sammen, og 14 pilotjobcentre, hvor kommunen har an svaret for både forsikrede ledige og kontanthjælpsmodtagere. I medfør af denne reform er der samtidig etableret rådgivende beskæftigelsesråd centralt, regionalt og lokalt. Akasserne har også med Velfærdsaftalen fået nye beskæftigelsespolitiske opgaver overfor deres ledige medlemmer.Downloads
Published
2008-09-01
How to Cite
Andersen, P. T., Bredgaard, T., Damgaard, B., & Larsen, T. P. (2008). Dansk beskæftigelsespolitik i det nye årtusinde — kontinuitet og forandring. Tidsskrift for Arbejdsliv, 10(3), 005–007. https://doi.org/10.7146/tfa.v10i3.108707
Issue
Section
Artikler
License
Forfattere, der publicerer deres værker via dette tidsskrift, accepterer følgende vilkår:
- Forfattere bevarer deres ophavsret og giver tidsskriftet ret til første publicering, samtidigt med at værket ét år efter publiceringen er omfattet af en Creative Commons Attribution-licens, der giver andre ret til at dele værket med en anerkendelse af værkets forfatter og første publicering i nærværende tidsskrift.
- Forfattere kan indgå flere separate kontraktlige aftaler om ikke-eksklusiv distribution af tidsskriftets publicerede version af værket (f.eks. sende det til et institutionslager eller udgive det i en bog), med en anerkendelse af værkets første publicering i nærværende tidsskrift.
- Forfattere har ret til og opfordres til at publicere deres værker online (f.eks. i institutionslagre eller på deres websted) forud for og under manuskriptprocessen, da dette kan føre til produktive udvekslinger, samt tidligere og større citater fra publicerede værker (se The Effect of Open Access).