Spring til hovedindhold Spring til hovednavigations-menu Spring til bundtekst
Logo for Jordens Folk
  • Nyeste
  • Arkiver
  • Meddelelser
  • Om
    • Om tidsskriftet
    • Indsendelser
    • Redaktionsgruppe
    • Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger
    • Kontaktperson
  • Dansk Etnografisk Forening
Søg
  • Registrér
  • Log på
  1. Startside /
  2. Arkiver /
  3. Årg. 54 Nr. 2 (2019): Kød

Årg. 54 Nr. 2 (2019): Kød

					Se Årg. 54 Nr. 2 (2019): Kød
Publiceret: 2019-12-01

Hele nummeret

  • PDF

Forord

  • Kød

    Cecil Marie Schou Pallesen
    2-4

Temaartikler

  • Fangerens sans for kødets prestige

    Nina H. S. Lund
    5-16
    • PDF
  • Kødkraft En historie om køddeling fra feltarbejde blandt hadza i Tanzania

    Thea Skaanes
    17-29
    • PDF
  • Helligt kød

    Sara Lei Sparre
    39-50
    • PDF
  • Et liv som antropolog: Julie Thaarup Redigeret af Carolina Sanchez Boe & Cecil Marie Schou Pallesen

    Carolina Sanchez Boe, Cecil Marie Schou Pallesen
    51-56
    • PDF
  • Fra levende dyr i stalden til kød i køledisken Medarbejderes erfaringer på danske gårde i forvandlingen fra dyr til mad

    Inger Annebjerg
    57-66
    • PDF
  • Det brankede Tanker om grillpølsen

    Susanne Højlund
    69-75
    • PDF
  • Et Etnografisk øjeblik Rane Willerslev: Øjeblikke mellem verdener

    Anders Emil Rasmussen
    76-77
    • PDF
  • Konventionel eller kunstig kødproduktion

    Freja Lykke Herrik
    78-86
    • PDF
  • Karnevalske kødorgier En analyse af kød og kitsch på Guldkroen

    Jonatan Leer
    87-95
    • PDF

Diverse

  • Meat Photography

    Ane Bonde Rolsted
    30-37
    • PDF

Anmeldelser

  • Omtaler

    Cecil Marie Schou Pallesen
    96-97
    • PDF

Indsend

Indsend

Information

  • Til læsere
  • Til forfattere
  • Til bibliotekarer

Nyeste nummer

  • Atom-logo
  • RSS2-logo
  • RSS1-logo

Jordens Folk

ISSN 0021-7484 (Trykt)
ISSN 2597-0674 (Online)

Tilgængelighedserklæring

Mere information om dette publiceringssystem, platform og workflow fra OJS/PKP.