Spring til hovedindhold
Spring til hovednavigations-menu
Spring til bundtekst
Open Menu
Nyeste
Arkiver
Meddelelser
Om
Om tidsskriftet
Indsendelser
Redaktionsgruppe
Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger
Kontaktperson
Dansk Etnografisk Forening
Søg
Registrér
Log på
Startside
/
Arkiver
/
Årg. 54 Nr. 2 (2019): Kød
Årg. 54 Nr. 2 (2019): Kød
Publiceret:
2019-12-01
Hele nummeret
PDF
Forord
Kød
Cecil Marie Schou Pallesen
2-4
Temaartikler
Fangerens sans for kødets prestige
Nina H. S. Lund
5-16
PDF
Kødkraft
En historie om køddeling fra feltarbejde blandt hadza i Tanzania
Thea Skaanes
17-29
PDF
Helligt kød
Sara Lei Sparre
39-50
PDF
Et liv som antropolog: Julie Thaarup
Redigeret af Carolina Sanchez Boe & Cecil Marie Schou Pallesen
Carolina Sanchez Boe, Cecil Marie Schou Pallesen
51-56
PDF
Fra levende dyr i stalden til kød i køledisken
Medarbejderes erfaringer på danske gårde i forvandlingen fra dyr til mad
Inger Annebjerg
57-66
PDF
Det brankede
Tanker om grillpølsen
Susanne Højlund
69-75
PDF
Et Etnografisk øjeblik
Rane Willerslev: Øjeblikke mellem verdener
Anders Emil Rasmussen
76-77
PDF
Konventionel eller kunstig kødproduktion
Freja Lykke Herrik
78-86
PDF
Karnevalske kødorgier
En analyse af kød og kitsch på Guldkroen
Jonatan Leer
87-95
PDF
Diverse
Meat Photography
Ane Bonde Rolsted
30-37
PDF
Anmeldelser
Omtaler
Cecil Marie Schou Pallesen
96-97
PDF
Indsend
Indsend
Information
Til læsere
Til forfattere
Til bibliotekarer
Nyeste nummer