Om tidsskrift.dk

Tidsskrift.dk er Det Kgl. Biblioteks nationale portal for publicering af tidsskrifter. Som læser kan du her finde mere end 190 faglige, videnskabelige og kulturelle tidsskrifter og årbøger - svarende til mere end 100.000 artikler. De fleste artikler er frit tilgængelige uden abonnement.

Tidsskriftredaktioner kan uden egenbetaling udgive Open Access tidsskrifter og dermed nå bredere ud til både forskere og det øvrige samfund.

Tidsskrift.dk er en del af Danmarks Nationale Strategi for Open Access, som støttes af Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Vil du vide mere?

Du kan læse mere om hvilke krav, der er til tidsskrifter, der ønsker at udkomme på tidsskrift.dk, på siden for redaktører. Her finder du også andet relevant information for redaktører, fx om systemet bag tidsskrift.dk, om at få indekseret tidsskriftet i diverse databaser m.m.

På siderne for læsere og for forfattere kan du finde mere information henvendt specifikt til hhv. læsere af artikler og forfattere, der ønsker at udgive en artikel i et af tidsskrifterne på tidsskrift.dk.

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, du ikke kan finde svar på ved at kigge rundt herinde (besøg evt. vores side med ofte stillede spørgsmål), er du velkommen til at kontakte os, der står for driften af tidsskrift.dk. Vores kontaktoplysninger kan findes på kontaktsiden.