Meddelelser

Børn

2017-05-09

Tidsskrift for Forskning i Sygdom og Samfund indkalder hermed artikler til sit 29. temanummer med beregnet udgivelse i efteråret 2018. Temanummeret har arbejdstitlen: Børn (læs CFP under 'Mere'..)

Deadline for at indsende en artikel er den 1. september 2017, og tidsskriftet forventes at udkomme i efteråret 2018. Du er velkommen til at kontakte temaredaktionen eller ansvarshavende redaktør, hvis du har spørgsmål. Dette tema har som gæsteredaktør Helle Haslund-Thomsen (Ålborg Universitetshospital, hht@rn.dk) og Gitte Wind (Professionshøjskolen Metropol, giwi@phmetropol.dk) er medredaktør fra den faste redaktion.  

Giv venligst tilsagn om muligt bidrag eller interesse ved at sende en mail til ansvarshavende redaktør Mette Bech Risør, mette.bech@uit.no. Skrivevejledning findes på tidsskriftets hjemmeside under ’Om’ og dernæst ’Retningslinier for forfattere’.

Læs mere om Børn

Tidsskrift for Forskning i Sygdom og Samfund er et tværfagligt, peer-reviewed tidsskrift, der tager udgangspunkt i medicinsk antropologi.

Tidsskriftet har til formål at fremme og udvikle den forskning, der ligger i grænsefeltet mellem sundhedsvidenskab og humaniora/samfundsvidenskab.

Tidsskriftets målsætning er at fungere som et forum, hvor disse fag kan mødes og inspirere hinanden - epistemologisk, metodisk og teoretisk - i forskellige forskningssammenhænge. Tidsskriftet formidler den debat og teoretiske udvikling, der foregår i de voksende faglige samarbejds- og forskningsinitiativer, der udspringer af dette grænsefelt.

Tidsskriftet henvender sig til alle med interesse for forskning i sygdom og samfund og i særlig grad til sundhedsmedarbejdere i forsknings- og undervisningssammenhæng med forbindelse til tværfaglige miljøer.

TFSS er støttet af Det Frie Forskningsråd: DFF – 7013-00009

Hvordan du kan få adgang til tidsskriftets artikler:

1) Vi har Open Access uden begrænsninger. Søg under 'Nyeste' eller 'Arkiver' øverst på hjemmesiden.

2) Du kan abonnerere på trykte udgaver af tidsskriftet.

Individuelt abonnement: 250 kr årligt

Institutionsabonnement: 600 kr årligt

Enkeltnummer pr styk:  150 kr

For bestilling af abonnement eller enkeltnumre skriv til kontakt@sygdomsamfund.dk eller ring +45 87162063

 

Vi opfordrer læsere til at tilmelde sig meddelelsestjenesten vedrørende publiceringer for dette tidsskrift. Brug linket 'Registrer' øverst på tidsskriftets hjemmeside. Denne registrering medfører, at læseren via e-mail modtager indholdsfortegnelsen for alle nye udgaver af tidsskriftet.