Europæiske arbejdsmarkedsforskere samlet til IIRA kongres i København
DOI:
https://doi.org/10.7146/tfa.v13i1.108881Resumé
Kongressen i København samledes under det overordnede tema European Employment Relations-Crises and Visions. Dette tema blev fastlagt af den akademiske styregruppe bag kongressen, som bestod af arbejdsmarkedsforskere fra København Universitet, Roskilde Universitet, Syddansk Universitet og Aalborg Universitet. Vært for kongressen var Forskningscenter for arbejdsmarkedsog Organisationsstudier, FAOS, København Universitet. Det var den akademiske styregruppe, der stod bag tilrettelæggelsen af kongressens program, som blev organiseret i fire parallelle spor med op til seks workshops i hvert spor. Cirka 180 abstracts var blevet sendt ind med henblik på præsentation af fuldt paper. Lige godt 100 blev udvalgt af styregruppen til præsentation i workshop. Særligt udvalgte papers fra de fire nedenfor beskrevne spor blev præsenteret ved plenarmøder.Downloads
Publiceret
2011-03-01 — Opdateret d. 2021-05-17
Versioner
- 2021-05-17 (3)
- 2021-05-17 (2)
- 2011-03-01 (1)
Citation/Eksport
Andersen, S. K., Hansen, L. L., Navrbjerg, S. E., & Mailand, M. (2021). Europæiske arbejdsmarkedsforskere samlet til IIRA kongres i København. Tidsskrift for Arbejdsliv, 13(1), 103–107. https://doi.org/10.7146/tfa.v13i1.108881 (Original work published 1. marts 2011)
Nummer
Sektion
Kronik
Licens
Copyright (c) 2021 Forfatteren og tidsskriftet i samarbejde
Dette værk er under følgende licens Creative Commons Navngivelse –Ikke-kommerciel (by-nc).
Forfattere, der publicerer deres værker via dette tidsskrift, accepterer følgende vilkår:
- Forfattere bevarer deres ophavsret og giver tidsskriftet ret til første publicering, samtidigt med at værket ét år efter publiceringen er omfattet af en Creative Commons Attribution-licens, der giver andre ret til at dele værket med en anerkendelse af værkets forfatter og første publicering i nærværende tidsskrift.
- Forfattere kan indgå flere separate kontraktlige aftaler om ikke-eksklusiv distribution af tidsskriftets publicerede version af værket (f.eks. sende det til et institutionslager eller udgive det i en bog), med en anerkendelse af værkets første publicering i nærværende tidsskrift.
- Forfattere har ret til og opfordres til at publicere deres værker online (f.eks. i institutionslagre eller på deres websted) forud for og under manuskriptprocessen, da dette kan føre til produktive udvekslinger, samt tidligere og større citater fra publicerede værker (se The Effect of Open Access).