Spring til hovedindhold
Spring til hovednavigations-menu
Spring til bundtekst
Open Menu
Nyeste
Arkiver
Meddelelser
Om
Om tidsskriftet
Indsendelser
Redaktionsgruppe
Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger
Kontaktperson
Søg
Registrér
Log på
Startside
/
Arkiver
/
Årg. 5 Nr. 2 (2014): Naturlige goder
Årg. 5 Nr. 2 (2014): Naturlige goder
Publiceret:
2015-01-02
Hele nummeret
PDF
Forord
Naturlige goder? Forarbejdning af råvarer i globale tider
6-7
PDF
Artikler
Mod nye frugtmarkeder. Forarbejdning af naturressourcer i kulturanalyse
Frida Hastrup
8-23
PDF
Oliebyen midt i en jazztid. Nostalgi, magi og det moderne i Abadan
Rasmus Christian Elling
24-47
PDF
Grønlandsk og globalt guld. Grundstoffer i antropologisk analyse
Nathalia Brichet
48-64
PDF
Fra natur til naturalie - og tilbage igen. Om naturens orden og (u)ordentlige samlingspraksisser i købehavnske naturaliesamlinger i 1700-tallets sidste del
Signe Mellemgaard
65-83
PDF
Tilsynekomsten af den engelske Assam-te
Michael Andersen
84-98
PDF
Kvote og fisk på det frie marked
Jeppe Høst
99-119
PDF
I kakaoens grænseland
Martin Arvad Nicolaisen
120-138
PDF
Når TV-kokken ofrer lam. Maskulinitetsforhandlinger via lammekroppe i "autentiske" miljøer i Jamie's Italian Escape og Le chef en France.
Jonathan Leer
139-160
PDF
Indsend
Indsend
Information
Til læsere
Til forfattere
Til bibliotekarer
Nyeste nummer