Tilsynekomsten af den engelske Assam-te
DOI:
https://doi.org/10.7146/ks.v5i2.19289Nøgleord:
naturressourcer, naturlige goder, natural goods, te-produktion, Assam, tilsynekomst, klassifikation, tebuskResumé
Med udgangspunkt i en kulturhistorisk undersøgelse af britisk te-produktion i Assam i det 19. århundrede, behandler denne artikel omstændighederne omkring Assam-tebuskens tilsynekomst og klassifikation som tebusk.Downloads
Publiceret
2014-11-01
Citation/Eksport
Andersen, M. (2014). Tilsynekomsten af den engelske Assam-te. Kulturstudier, 5(2), 84–98. https://doi.org/10.7146/ks.v5i2.19289
Nummer
Sektion
Artikler
Licens
Tidsskriftet forbeholder sig ret til førsteudgivelsen, mens ophavsretten til artiklen tilfalder forfatteren.
Artikler udgivet af Kulturstudier licenseret under en Creative Commons Navngivelse-IkkeKommerciel-IngenBearbejdelse 4.0 International Licens