Tilsynekomsten af den engelske Assam-te

Forfattere

  • Michael Andersen Etnologi, Saxo-Instittutet, Københavns Universitet på Forskningsprojektet Natural Goods?

DOI:

https://doi.org/10.7146/ks.v5i2.19289

Nøgleord:

naturressourcer, naturlige goder, natural goods, te-produktion, Assam, tilsynekomst, klassifikation, tebusk

Resumé

Med udgangspunkt i en kulturhistorisk undersøgelse af britisk te-produktion i Assam i det 19. århundrede, behandler denne artikel omstændighederne omkring Assam-tebuskens tilsynekomst og klassifikation som tebusk.

Forfatterbiografi

Michael Andersen, Etnologi, Saxo-Instittutet, Københavns Universitet på Forskningsprojektet Natural Goods?

Cand.mag. i etnologi, Ph.d., Postdoc ved Etnologi, KU, forskningsprojektet Natural Goods?

Downloads

Publiceret

2014-11-01

Citation/Eksport

Andersen, M. (2014). Tilsynekomsten af den engelske Assam-te. Kulturstudier, 5(2), 84–98. https://doi.org/10.7146/ks.v5i2.19289