Tilsynekomsten af den engelske Assam-te
DOI:
https://doi.org/10.7146/ks.v5i2.19289Nøgleord:
naturressourcer, naturlige goder, natural goods, te-produktion, Assam, tilsynekomst, klassifikation, tebuskResumé
Med udgangspunkt i en kulturhistorisk undersøgelse af britisk te-produktion i Assam i det 19. århundrede, behandler denne artikel omstændighederne omkring Assam-tebuskens tilsynekomst og klassifikation som tebusk.Downloads
Publiceret
2014-11-01
Citation/Eksport
Andersen, M. (2014). Tilsynekomsten af den engelske Assam-te. Kulturstudier, 5(2), 84–98. https://doi.org/10.7146/ks.v5i2.19289
Nummer
Sektion
Artikler
Licens
Artikler udgivet i Kulturstudier må ikke frit offentliggøres på egne eller institutionelle hjemmesider i deres helhed det første år. I tilfælde af, at den institution man er tilknyttet kræver publicering indenfor systemet, kan man her med fordel angive en kort sammenfatning af artiklen, og så et link til Kulturstudier, hvor artiklen ellers er frit tilgængeligt.