Meddelelser

Vigtige deadlines - Sunde Fremtider

2019-04-14

                                                                                      

Sunde Fremtider - deadlines

 

Tidsskrift for Forskning i Sygdom og Samfund indkalder hermed artikler til det 33. temanummer med beregnet udgivelse efterår 2020. Nummer 33 har arbejdstitlen:

Sunde fremtider. Vi vil i redaktionen høre, om du kunne tænke dig at bidrage med en artikel til dette tema.  

Tidsskrift for Forskning i Sygdom og Samfund er et tværfagligt tidsskrift, der tager udgangspunkt i medicinsk antropologi. Tidsskriftet har til formål at fremme og udvikle den forskning, der ligger i grænsefeltet mellem sundhedsvidenskab og humaniora/samfundsvidenskab. Vores målsætning er, at tidsskriftet kan fungere som et forum, hvor disse fag kan mødes og inspirere hinanden – epistemologisk, metodisk og teoretisk – i forskellige forskningssammenhænge. Tidsskriftet formidler den debat og teoretiske udvikling, der foregår i de voksende faglige samarbejds- og forskningsinitiativer, der udspringer af dette grænsefelt. Tidsskriftet henvender sig til alle med interesse for forskning i sygdom og samfund og i særlig grad til sundhedsmedarbejdere i forsknings- og undervisningssammenhæng med forbindelse til tværfaglige miljøer både i Danmark og øvrige skandinaviske lande. Bidrag indsendes på dansk, svensk eller norsk. Du kan læse mere om tidsskriftet her: https://tidsskrift.dk/index.php/sygdomogsamfund.

 

Du finder retningslinjer for forfattere inkl. skrivevejledning her:

https://tidsskrift.dk/sygdomogsamfund/about/submissions

 

Vi håber meget, du vil finde interesse i at formidle din forskning i dette forum. Alle artikler, som redaktionen vurderer egnede, gennemgår peer review. Deadline for at indsende din artikel er den 1. oktober 2019, og tidsskriftet forventes at udkomme i efteråret 2020. Giv venligst dit tilsagn senest 20. april 2019.

 

Du er velkommen til at kontakte redaktionen, hvis du har spørgsmål. Ansvarshavende for dette tema er Torsten Risør (torsten.risør@uit.no), Uffe Juul Jensen (filujj@cas.au.dk) og vores inviterede gæsteredaktør Karen Waltorp (etnkw@cas.au.dk).

 

Venlig hilsen

Redaktionen

 

 

Rikke Sand Andersen (ansvarshavende redaktør)

Forskningsenheden for Almen Praksis og Afdeling for Antropologi, Aarhus Universitet

 

Gitte Wind, Københavns Professionshøjskole, København

Ann Dorrit Guassora, Forskningsenhed for Almen Praksis, Københavns Universitet

Torsten Risør, Nasjonalt senter for e-helseforskning, Tromsø

Mette Bech Risør, Allmennmedisinsk forskningsenhet, UiT Norges arktiske universitet

Helle Max Martin, VIVE, Det Nationale forsknings- og analysecenter for Velfærd

Claus Bossen, Digital Design og Informationsvidenskab, Institut for Æstetik og Kommunikation, Aarhus Universitet

Uffe Juul Jensen, Institut for Kultur og Samfund, Aarhus Universitet

Iben Mundbjerg Gjødsbøl, Institut for Folkesundhedsvidenskab, Københavns Universitet

Læs mere om Vigtige deadlines - Sunde Fremtider

Nyeste nummer

Årg. 16 Nr. 31 (2019): Patienten som tekst
Publiceret: 2019-07-20

Hele nummeret

Introduktionsartikler

Originalartikler

Se alle numre

Tidsskrift for Forskning i Sygdom og Samfund er et tværfagligt, peer-reviewed tidsskrift, der tager udgangspunkt i medicinsk antropologi.

Tidsskriftet har til formål at fremme og udvikle den forskning, der ligger i grænsefeltet mellem sundhedsvidenskab og humaniora/samfundsvidenskab.

Tidsskriftets målsætning er at fungere som et forum, hvor disse fag kan mødes og inspirere hinanden - epistemologisk, metodisk og teoretisk - i forskellige forskningssammenhænge. Tidsskriftet formidler den debat og teoretiske udvikling, der foregår i de voksende faglige samarbejds- og forskningsinitiativer, der udspringer af dette grænsefelt.

Tidsskriftet henvender sig til alle med interesse for forskning i sygdom og samfund og i særlig grad til sundhedsmedarbejdere i forsknings- og undervisningssammenhæng med forbindelse til tværfaglige miljøer.

Hvordan du kan få adgang til tidsskriftets artikler:

Vi har Open Access uden begrænsninger. Søg under 'Nyeste' eller 'Arkiver' øverst på hjemmesiden.

 

Vi opfordrer læsere til at tilmelde sig meddelelsestjenesten vedrørende publiceringer for dette tidsskrift. Brug linket 'Registrer' øverst på tidsskriftets hjemmeside. Denne registrering medfører, at læseren via e-mail modtager indholdsfortegnelsen for alle nye udgaver af tidsskriftet.