Meddelelser

Tidsskrift for Forskning i Sygdom og Samfund vælger at kun udgive online

2019-10-31

Vi beklager at måtte meddele at efterårets udgivelse af Tidsskrift for Forskning i Sygdom og Samfund ikke bliver udgivet i en trykt version. Der har været mange overvejelser i redaktionen omkring denne afgørelse, og vi er kommet frem til, at det er den rette beslutning for tidsskriftets fremtid. Fremover vil vi kun udkomme som et online tidsskrift.
Du vil stadig have mulighed for at følge med i dansk og skandinavisk forskning på området på vores hjemmeside https://tidsskrift.dk/sygdomogsamfund, hvor vores udgivelser også udkommer.
Du er også velkommen til at følge os på Facebook på https://www.facebook.com/sygdomogsamfund, hvor vi offentliggør nyheder om vores seneste udgivelser.

Læs mere om Tidsskrift for Forskning i Sygdom og Samfund vælger at kun udgive online

Nyeste nummer

Årg. 16 Nr. 31 (2019): Patienten som tekst
Publiceret: 2019-07-20

Hele nummeret

Introduktionsartikler

Originalartikler

Se alle numre

Tidsskrift for Forskning i Sygdom og Samfund er et tværfagligt, peer-reviewed tidsskrift, der tager udgangspunkt i medicinsk antropologi.

Tidsskriftet har til formål at fremme og udvikle den forskning, der ligger i grænsefeltet mellem sundhedsvidenskab og humaniora/samfundsvidenskab.

Tidsskriftets målsætning er at fungere som et forum, hvor disse fag kan mødes og inspirere hinanden - epistemologisk, metodisk og teoretisk - i forskellige forskningssammenhænge. Tidsskriftet formidler den debat og teoretiske udvikling, der foregår i de voksende faglige samarbejds- og forskningsinitiativer, der udspringer af dette grænsefelt.

Tidsskriftet henvender sig til alle med interesse for forskning i sygdom og samfund og i særlig grad til sundhedsmedarbejdere i forsknings- og undervisningssammenhæng med forbindelse til tværfaglige miljøer.

TFSS er støttet af Det Frie Forskningsråd: DFF – 7013-00009

Hvordan du kan få adgang til tidsskriftets artikler:

1) Vi har Open Access uden begrænsninger. Søg under 'Nyeste' eller 'Arkiver' øverst på hjemmesiden.

2) Du kan abonnerere på trykte udgaver af tidsskriftet.

Individuelt abonnement: 250 kr årligt

Institutionsabonnement: 600 kr årligt

Enkeltnummer pr styk:  150 kr

For bestilling af abonnement eller enkeltnumre skriv til kontakt@sygdomsamfund.dk eller ring +45 87162063

 

Vi opfordrer læsere til at tilmelde sig meddelelsestjenesten vedrørende publiceringer for dette tidsskrift. Brug linket 'Registrer' øverst på tidsskriftets hjemmeside. Denne registrering medfører, at læseren via e-mail modtager indholdsfortegnelsen for alle nye udgaver af tidsskriftet.