Meddelelser

Call for essays om coronapandemien

2020-03-16

Tidsskrift for Forskning i Sygdom og Samfund inviterer til indsendelse af essays om Coronapandemien. Coronapandemien raser og globale som lokale fællesskaber står over for helt nye udfordringer. Hjælp os med at dokumentere betydningen af pandemien! Essayene bliver publiceret som en del af vores kommende nummer om Sunde Fremtider.

Et essay fylder ca. fem normalsider, og det er muligt at integrere fotos i essayet. Et essay fagfællebedømmes ikke men det læses af redaktionen, der har mulighed for at kommentere på det og eventuelt bede om revisioner.

Submit essayet via vores hjemmeside: https://tidsskrift.dk/sygdomogsamfund/information/authors

Deadline senest 15. august 2020. Sunde Fremtider publiceres efterår 2020 og vi kommer til at arbejde med korte tidsfrister på disse essays. Det er derfor vigtigt at deadline og sideantal overholdes.

Læs mere om Call for essays om coronapandemien

Nyeste nummer

Årg. 17 Nr. 32 (2020): Multisygdom
Publiceret: 2020-06-18

Introduktionsartikler

Se alle numre

Tidsskrift for Forskning i Sygdom og Samfund er et tværfagligt, peer-reviewed tidsskrift, der tager udgangspunkt i medicinsk antropologi.

Tidsskriftet har til formål at fremme og udvikle den forskning, der ligger i grænsefeltet mellem sundhedsvidenskab og humaniora/samfundsvidenskab.

Tidsskriftets målsætning er at fungere som et forum, hvor disse fag kan mødes og inspirere hinanden - epistemologisk, metodisk og teoretisk - i forskellige forskningssammenhænge. Tidsskriftet formidler den debat og teoretiske udvikling, der foregår i de voksende faglige samarbejds- og forskningsinitiativer, der udspringer af dette grænsefelt.

Tidsskriftet henvender sig til alle med interesse for forskning i sygdom og samfund og i særlig grad til sundhedsmedarbejdere i forsknings- og undervisningssammenhæng med forbindelse til tværfaglige miljøer.

Hvordan du kan få adgang til tidsskriftets artikler:

Vi har Open Access uden begrænsninger. Søg under 'Nyeste' eller 'Arkiver' øverst på hjemmesiden.

 

Vi opfordrer læsere til at tilmelde sig meddelelsestjenesten vedrørende publiceringer for dette tidsskrift. Brug linket 'Registrer' øverst på tidsskriftets hjemmeside. Denne registrering medfører, at læseren via e-mail modtager indholdsfortegnelsen for alle nye udgaver af tidsskriftet.