Religion i Danmark

Nyeste nummer

Årg. 9 Nr. 1 (2017): Religion i Danmark 2017
E-årbog om Religion i Danmark i dag. Årets udgivelse har fokus på islam og præsenterer en række nye informationer om muslimske trossamfund i Danmark. Dette gøres både igennem tal og oplysninger om trossamfundene og igennem en række artikler, der ser nærmer på islam i Danmark i dag.
Publiceret: 2017-06-02

Hele nummeret

Se alle numre

Religion i Danmark er et tidsskrift, der formidler forskning om religion i Danmark i dag. Artiklerne er skrevet af forskere og andre med tilknytning til Center for SamtidsReligion ved Aarhus Universitet, og omhandler både analyser af nye trossamfund i Danmark og nye tendenser inden for religion. Artiklerne er skrevet på dansk og er typisk på 5-6 sider. Tidsskriftet udkommer en gang årligt og er tilknyttet hjemmesiden samtidsreligion.au.dk hvor der er en lang række ressourcer om religion i Danmark i dag, f.eks. i form af databasen ”Religion i Danmark” om godkendte trossamfund i Danmark.

Tiddskriftet overgik i 2016 til nyt format på Det Kgl. Biblioteks OJS-platform. De tidligere numre af udgivelsen (fra 2009 og frem) bliver løbende lagt ud på siden og alle udgaver vil kunne findes under "arkiver" her på siden. Indtil alle udgaver er overført, kan man finde materialet på samtidsreligion.au.dk.