Spring til hovedindhold
Spring til hovednavigations-menu
Spring til bundtekst
Open Menu
Nyeste
Arkiver
Meddelelser
Om
Om tidsskriftet
Indsendelser
Redaktionsgruppe
Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger
Kontaktperson
Søg
Registrér
Log på
Startside
/
Arkiver
/
Årg. 9 Nr. 1 (2012)
Årg. 9 Nr. 1 (2012)
Publiceret:
2012-06-01
Forord
Forord
Jeppe Büchert Netterstrøm, Merete Bo Thomsen, Mogens Rostgaard Nissen, Michael Nobel Jakobsen
7-8
PDF
Artikler
Kål, køkken og kulturlandskab - om anvendelsen af grønsager i det danske køkken cirka 1790-2010
Flemming Just, Mathias Strand
9-53
PDF
Madens sociale markører i romantikkens København
Ole Hyldtoft
54-71
PDF
Kogekunst og kogebøger – nogle eksempler fra 1800-tallets første halvdel
Else-Marie Boyhus
72-97
PDF
Fra det gamle danske landkøkken til det nye nordiske: - Bagrund, forskelle og ligheder
Niels Kærgård
98-114
PDF
Indsend
Indsend
Sprog
Dansk
English
Information
Til læsere
Til forfattere
Til bibliotekarer
Nyeste nummer