Nyeste nummer

Årg. 4 Nr. 1 (2019): Teknologiforståelse

Temaet for dette nummer af Studier i Læreruddannelse og -Profession er teknologiforståelse. Teknologiforståelse som faglighed, som begreb og som praksis, der for indeværende er ved at få liv i læreruddannelse, skole, udvikling og forskning.  De seks artikler inden for temaet viser læseren, at teknologiforståelser - selvom det er et relativt nyt begreb - allerede antager mange forskellige praktiske og teoretiske former, ligesom det aktualiserer sig i mange forskellige uddannelseskontekster.

Publiceret: 2019-12-20

Hele nummeret

Forord

Artikler indenfor tema

Artikler udenfor tema

Se alle numre

Studier i læreruddannelse og -profession er et Open Access tidsskrift, der er dedikeret til at understøtte og formidle forskning i og udvikling af læreruddannelse og lærerprofession. 

Tidsskriftet udgiver forskningsbaserede artikler, der forud for publicering har gennemgået double-blind peer-review.

For tidskriftets artikler gælder det, at de enten skrives indenfor et tema angivet af redaktionen eller uden for tema. Tema meddeles af redaktionen via Call for Papers og modtages inden for en given frist. Artikler uden for tema modtages og bedømmes/vejledes løbende.

Tidsskriftet er nationalt og etableret på initiativ af læreruddannelserne i fællesskab v/ Læreruddannelsens Ledernetværk (LNN).