Nr. 13 (2017)

					Se Nr. 13 (2017)

Fyrstelige Måltider handler om de måltider, som er blevet serveret hos de rigeste, mest magtfulde personer og familier gennem tiden. Læseren tages med til både fyrster, grever og kongers bord fra middelalderen til i dag. Artiklerne er skrevet af landets førende eksperter i madhistorie og henvender sig til alle med en interesse i såvel hofkultur som kogekunst. Bogen er den første af sin art, der samler viden om elitens måltider gennem århundreder. Bogen er et særnummer i serien Herregårdshistorie, der behandler herregårdshistorie gennem tiden.

Red. Inge Adriansen, Britta Andersen, Marie Aaberg Andersen og Bodil Møller Knudsen. Udg. af Gammel Estrup - Herregårdsmuseet 2017.

Publiceret: 2023-01-17

Forord

Temaintroduktion

  • Indledning

    Inge Adriansen, Britta Andersen, Marie Aaberg Andersen, Bodil Møller Knudsen
    6-13

Forfatteromtaler