Om tidsskriftet

Fokus og område

"Ledetråden vil være det oplysende og det stilfærdigt finurlige." Sådan sluttede redaktionens leder i tidsskriftets første nummer fra 1986.

I 1992 fik Passage tilføjelsen "tidsskrift for litteratur og kritik", som præciserer den væsentligste passage, tidsskriftet redaktionelt bevæger sig i, nummer for nummer. Stadig finurligt, forunderligt og med lyst på alle tekster, som kan bringe det bedste med sig af poetiske og akademiske interesser.

Ofte er numrene bundet sammen af et tema - om kortprosa, essayistik, 60'ernes avantgarde, ny dansk litteratur, middel­alderens litteratur og børnelitteratur taget seriøst som litteratur. Andre numre er orienteret mod forfatterskaber som James Joyce, Ingeborg Bachmann og Samuel Beckett. Og så er der de temaløse numre, der bringer alt det andet, som redaktionen ikke vil undvære at kunne bringe.

I 2002 blev Passage på Bogmessen i Forum kåret som årets kulturtidsskrift af Foreningen af Kulturtidsskrifter.

Bidragene til tidsskriftet er fagfællebedømt.

Forsinket Open Access

Dette tidsskrifts indhold vil være tilgængeligt i et Open Access-format 12 måned(er) efter publiceringen af et nummer.

Abonnement

Passage udkommer med to numre om året. Abonnementet koster følgende:
90 kr. pr. nr. (privat abonnement)
150 kr. pr. nr. (institutioner)
For bestilling af enkeltnumre og/eller abonnement, send venligst en e-mail til forlagets administration eller ring 87 15 39 65. 
Passage kan kontaktes via passage@cc.au.dk 

Bidragyder

Udgivet med støtte af Kulturministeriets bevilling til almenkulturelle tidsskrifter og Forskningsrådet for Kultur og Kommunikation
DFF – 7013-00026.