Nyeste nummer

Årg. 13 Nr. 26 (2023): Temp 26: TEMANUMMER: POPULÆRMUSIK
					Se Årg. 13 Nr. 26 (2023): Temp 26: TEMANUMMER: POPULÆRMUSIK

Temanummer: Populærmusik

Publiceret: 2023-07-06
Se alle numre

temp – tidsskrift for historie, er et ungt og ambitiøst historiefagligt tidsskrift, som tilbyder forskere fra historie og beslægtede fag et sted at publicere videnskabeligt arbejde på højeste niveau. Tidsskriftet er på Den Bibliometriske Forskningsindikator rangeret som et niveau-2 tidsskrift, altså den højeste BFI-rangering.  temp publicerer fortrinsvis på dansk, men også på engelsk, svensk og norsk.

 Som det antydes i navnet, bringer temp såvel teoretisk inspirerede og orienterede historiefaglige artikler samt empirisk funderede og nybrydende bidrag uden geografiske eller tidsmæssige begrænsninger. Som navnet ligeledes signalerer, ønsker vi at udgive et tidsskrift med temperament, hvor holdninger og tolkninger udfordres og brydes. Yderligere rummer temp en højt prioriteret satsning på anmeldelser og debatindlæg. temp udkommer to gange om året på papir og i elektronisk form. Det kræver abonnement at læse den seneste årgang af  af temp; tidligere numre er frit tilgængelige.

Tidskriftet er dannet ved en fusion af de tre tidsskrifter, Den jyske HistorikerNyt fra Historien og Historie. Første nummer af temp blev sendt på gaden den 2. december 2010.

For mere information om temp klik her

Er du abonnent og ønsker du adgang til den seneste årgang, klik her

For information om abonnement, klik her

Ønsker du at købe de nyeste enkeltartikler, klik her