Evaluation of a student workshop module on the healthiness, sustainability and ethicalness of plant-based diets
Nøgleord:
workshop, evaluation, healthiness, sustainability, ethicalness, plant-based, diet, protein, meat, plants, food industryResumé
-
Downloads
Publiceret
24-04-2023
Citation/Eksport
J. A. Perez-Cueto, F. (2023). Evaluation of a student workshop module on the healthiness, sustainability and ethicalness of plant-based diets. Improving University Science Teaching and Learning, 15(1). Hentet fra https://tidsskrift.dk/IUSTL/article/view/136980
Nummer
Sektion
Volume 15 - 2020
Licens
Fra og med årgang 19 (2023) er artikler udgivet i IUSTL udgivet med Creative Commons Navngivelse –Ikke-kommerciel (by-nc) licens. Redaktionen kan godkende andre Creative Commons Licencer for enkelte artikler, hvis forfatteren har anmodet om det.
Artikler i årgangene 1-18 er ikke udgivet under Creative Commons licens. I disse udgivelser tilfalder alle rettigheder forfatteren. Det betyder, at læsere kan downloade, læse og linke til artiklerne, men de kan ikke genudgive artiklerne. Forfatterne kan uploade deres artikler i et institutionsrepositiry som led i en grøn open access politik.