Nyeste nummer

Årg. 14 Nr. 27 (2023): Temp 27
					Se Årg. 14 Nr. 27 (2023): Temp 27

Temp nr. 27 - omnibusnummer

Publiceret: 2023-12-15

Debat og anmeldelser

Se alle numre

Temp – tidsskrift for historie, er et ungt og ambitiøst historiefagligt tidsskrift, som tilbyder forskere fra historie og beslægtede fag et sted at publicere videnskabeligt arbejde på højeste niveau. Temp publicerer fortrinsvis på dansk, men også på engelsk, svensk og norsk.

 Som det antydes i navnet, bringer Temp såvel teoretisk inspirerede og orienterede historiefaglige artikler samt empirisk funderede og nybrydende bidrag uden geografiske eller tidsmæssige begrænsninger. Som navnet ligeledes signalerer, ønsker vi at udgive et tidsskrift med temperament, hvor holdninger og tolkninger udfordres og brydes. Yderligere rummer Temp en højt prioriteret satsning på anmeldelser og debatindlæg. Temp udkommer to gange om året på papir og i elektronisk form. Det kræver abonnement at læse den seneste årgang af Temp; tidligere numre er frit tilgængelige.

Tidskriftet er dannet ved en fusion af de tre tidsskrifter, Den jyske HistorikerNyt fra Historien og Historie. Første nummer af temp blev sendt på gaden den 2. december 2010.

For mere information om Temp klik her

For information om abonnement, eller ønsker du at købe de nyeste artikler, klik her