Dansk akvakultur – Vækstmuligheder og barrierer
DOI:
https://doi.org/10.7146/samfundsokonomen.v2017i4.140769Resumé
Akvakultur (produktionen af fisk, skaldyr og tang) er verdens hurtigst voksende fødevareerhverv. I et dansk perspektiv er værditilvæksten per fuldtidsbeskæftiget højere end i alle landbrugets driftsgrene. Men der er barrierer; den mest betydende er de miljømæssige rammer.
Downloads
Publiceret
2017-01-01
Citation/Eksport
Nielsen, R. (2017) “Dansk akvakultur – Vækstmuligheder og barrierer”, Samfundsøkonomen, 2017(4). doi: 10.7146/samfundsokonomen.v2017i4.140769.
Nummer
Sektion
Artikler
Licens
*Tidsskriftet Samfundsøkonomen er et open access tidsskrift, og alle artikler udgivet af Samfundsøkonomen er licenseret under en Creative Commons Navngivelse-IkkeKommerciel-IngenBearbejdelse 4.0 International Licens, CC BY-NC-ND.