Økonomiske incitamenter og offentlig kostforplejning til de ældre

Forfattere

  • Jørgen Dejgård Jensen

DOI:

https://doi.org/10.7146/samfundsokonomen.v2016i2.140660

Resumé

En kostforplejning til ældre, som dækker deres energibehov med en sund og nærende kost, har stor betydning for deres velfærd og sundhed, hvilket igen har betydning for de offentlige udgifter. I artiklen ses derfor på incitamentsstrukturer omkring den kommunale madservice, herunder incitamenternes virkning på kvaliteten af servicen og på de ældres brug af ordningerne.

Forfatterbiografi

Jørgen Dejgård Jensen

Jørgen Dejgård Jensen
Professor, Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet

Downloads

Publiceret

2016-09-14

Citation/Eksport

Jensen , J. D. (2016) “Økonomiske incitamenter og offentlig kostforplejning til de ældre”, Samfundsøkonomen, 2016(2), s. 29–34. doi: 10.7146/samfundsokonomen.v2016i2.140660.