Økonomiske incitamenter og offentlig kostforplejning til de ældre
DOI:
https://doi.org/10.7146/samfundsokonomen.v2016i2.140660Resumé
En kostforplejning til ældre, som dækker deres energibehov med en sund og nærende kost, har stor betydning for deres velfærd og sundhed, hvilket igen har betydning for de offentlige udgifter. I artiklen ses derfor på incitamentsstrukturer omkring den kommunale madservice, herunder incitamenternes virkning på kvaliteten af servicen og på de ældres brug af ordningerne.
Downloads
Publiceret
2016-09-14
Citation/Eksport
Jensen , J. D. (2016) “Økonomiske incitamenter og offentlig kostforplejning til de ældre”, Samfundsøkonomen, 2016(2), s. 29–34. doi: 10.7146/samfundsokonomen.v2016i2.140660.
Nummer
Sektion
Artikler
Licens
*Tidsskriftet Samfundsøkonomen er et open access tidsskrift, og alle artikler udgivet af Samfundsøkonomen er licenseret under en Creative Commons Navngivelse-IkkeKommerciel-IngenBearbejdelse 4.0 International Licens, CC BY-NC-ND.