Prototyper – Studier i design

Tidsskrift med bidrag fra studerende på designuddannelserne på SDU’s campus i Kolding. Prototyper er et inspirationskatalog af gode opgaver på uddannelserne og en kanal for en opdyrkelse af et refleksivt sprog om design.  

Tidsskriftets hjemmesidebillede

Årg. 2, Nr. 2 (2017): Design- og Modeteori

Kære læser!

Velkommen til det andet nummer af Prototyper – Studier i Design. Tidsskriftet formidler opgaver og andre skriftlige formater fra studerende på designuddannelserne på SDU Kolding.

Artiklerne i dette nummer er skrevet som opgaver i tilknytning til undervisningen i Designteori og Modeteori, som begge udbydes på 4. semester BA. De 13 artikler fra Designteori er både fra 2017 og nogle år tilbage – som undervisningsdisciplin har Designteori været med siden starten af designuddannelserne i Kolding. Modeteori er derimod en helt ny disciplin, og de to artikler er fra den første runde af opgaver fra 2017.

Artiklerne byder på ny viden og nye veje ind i design- og modefeltet og er organiseret efter tematikker som ”Nybrud i designkulturen”, ”Modens nye veje”, ”Designbrands”, ”Identitet og design” og ”Designkulturelle biografier”.

God fornøjelse!

På vegne af redaktionen,

Mads Nygaard Folkmann

Indholdsfortegnelse

Nybrud i designkulturen

Anna Høvsgaard Termansen
PDF
Lotte Rosengreen Skouborg
PDF
Pernille Bohlbro Skov Christiansen
PDF

Modens nye veje

Marie Amalie Pedersen
PDF
Simon Aleksander Melhus
PDF

Designbrands

Sophia Malene Eberhard
PDF
Sarah Juul Jensen
PDF
Stine Lykke Sønderbo
PDF

Identitet og design

Maria Vase Petersen
PDF
Matilde Lundorff
PDF
Stine Laurfelt Nielsen
PDF
Line Enevoldsen
PDF

Designkulturelle biografier

Camilla Monberg Rathsach
PDF
Mille Torp Petersen
PDF
Anders Kold Nielsen
PDF
Denne webside bruger cookies til at lave statistik over trafikken på siden. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
OK