Indsendelser

Du skal Login eller Registrér for at kunne foretage en indsendelse.

Tjekliste til forberedelse af indsendelse

Som en del af indsendelsesprocessen skal forfattere afkrydse, at deres indsendelse overholder alle følgende elementer, og manuskripter kan returneres til forfattere, der ikke overholder disse retningslinjer.
  • Manuskriptet er ikke tidligere blevet publiceret, og det er heller ikke sendt til et andet tidsskrift med henblik på at komme i betragtning til at blive publiceret eller der er angivet en forklaring under kommentarfeltet 'Kommentarer til redaktøren'.

  • Manuskriptfilen er i Microsoft Word-format.

  • Teksten er skrevet med enkelt linjeafstand; benytter en 12-punktsskrifttype; anvender kursiv i stedet for understregning, orddeling og lige margin; og alle illustrationer, figurer og tabeller er placeret i teksten på passende steder i stedet for til sidst.
  • Teksten opfylder de stilistiske og bibliografiske krav, der er beskrevet under Retningslinjer for forfattere, som findes under Om tidsskriftet.

  • Hvis du fremsender et dokument til en sektion af tidsskriftet, der har undergået fagfællebedømmelse, er instruktionerne under Sikring af en blindbedømmelse blevet fulgt.

Retningslinjer for forfattere

Tidsskriftet anvender Chicago Manual of Style In Text Style. Retningslinjer for manuskripter til forskningsartikler kan downloades HER. For oplysniger om muligheden for at bringe andre former for artikler: Kontakt venligst redaktionen på dttk@teologi.dk

Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger

De navne og adresser, der angives på dette tidsskrifts websted, vil udelukkende blive anvendt til tidsskriftets angivne formål og vil ikke blive gjort tilgængelige til andre formål eller for andre parter.

Vi behandler de ved tilmeldingen angivne personoplysninger. Vi opbe­va­rer personoplys­nin­gerne for forfattere, så læn­ge tidsskriftet er aktivt, og for abonnenter indtil senest et år efter udløbet af opbevaringspligt for regnskabsmateriale. Oplysninger kan blive anvendt internt i redaktionen for tidsskriftet til sta­ti­sti­ske analyser udelukkende til intern brug.

Du har ret til at anmo­de om ind­sigt, berig­ti­gel­se eller slet­ning af dine per­so­nop­lys­nin­ger. Du kan gøre brug af dine ret­tig­he­der ved at kon­tak­te os på dttk@teologi.dk