Manuskripter

Onlinemanuskripter

Har du allerede et brugernavn/en adgangskode til Dansk Tidsskrift for Teologi og Kirke?
Gå til logon

Har du brug for et brugernavn/en adgangskode?
Gå til registrering

Du skal være registreret og logget på for at kunne fremsende elementer online og for at kontrollere de aktuelle manuskripters status.

 

Retningslinjer for forfattere

Tidsskriftet anvender Chicago Manual Style In Text Style.

Retningslinjer for manuskripter kan downloades HER.

 

Tjekliste til forberedelse af manuskript

Som en del af manuskriptprocessen skal forfattere afkrydse, at deres manuskript overholder alle følgende elementer, og manuskripter kan returneres til forfattere, der ikke overholder disse retningslinjer.

  1. Manuskriptet er ikke tidligere blevet publiceret, og det er heller ikke sendt til et andet tidsskrift med henblik på at komme i betragtning til at blive publiceret eller der er angivet en forklaring under kommentarfeltet 'Kommentarer til redaktøren'.

  2. Manuskriptfilen er i et Microsoft Word- eller RTF-dokumentfilformat.

  3. Teksten er skrevet med enkelt linjeafstand; benytter en 12-punktsskrifttype; anvender kursiv i stedet for understregning, orddeling og lige margin; og alle illustrationer, figurer og tabeller er placeret i teksten på passende steder i stedet for til sidst.
  4. Teksten opfylder de stilistiske og bibliografiske krav, der er beskrevet under Retningslinjer for forfattere, som findes under Om tidsskriftet.

  5. Hvis du fremsender et dokument til en sektion af tidsskriftet, der har undergået fagfællebedømmelse, er instruktionerne under Sikring af en blindbedømmelse blevet fulgt.
 

Oplysninger om ophavsret

Forfattere, der publicerer deres værker via dette tidsskrift, accepterer følgende vilkår:

  • Forfattere bevarer deres ophavsret og giver tidsskriftet ret til første publicering, samtidigt med at værket er omfattet af en Creative Commons Attribution-licens, der giver andre ret til at dele værket med en anerkendelse af værkets forfatter og første publicering i nærværende tidsskrift.
  • Forfattere bevarer deres ophavsret og giver tidsskriftet ret til første publicering, samtidigt med at værket efter publiceringen er omfattet af en Creative Commons Attribution-licens, der giver andre ret til at dele værket med en anerkendelse af værkets forfatter og første publicering i nærværende tidsskrift.

 

Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger

De navne og adresser, der angives på dette tidsskrifts websted, vil udelukkende blive anvendt til tidsskriftets angivne formål og vil ikke blive gjort tilgængelige til andre formål eller for andre parter.

Vi behandler de ved tilmeldingen angivne personoplysninger. Vi opbe­va­rer personoplys­nin­gerne for forfattere, så læn­ge tidsskriftet er aktivt, og for abonnenter indtil senest et år efter udløbet af opbevaringspligt for regnskabsmateriale. Oplysninger kan blive anvendt internt i redaktionen for tidsskriftet til sta­ti­sti­ske analyser udelukkende til intern brug.

Du har ret til at anmo­de om ind­sigt, berig­ti­gel­se eller slet­ning af dine per­so­nop­lys­nin­ger. Du kan gøre brug af dine ret­tig­he­der ved at kon­tak­te os på dttk@teologi.dk

 
Denne webside bruger cookies til at lave statistik over trafikken på siden. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
OK