Om tidsskriftet

Fokus og område

Dansk Tidsskrift for Teologi og Kirke er et tidsskrift for akademisk teologi med et kirkeligt perspektiv. Tidsskriftet publicerer forskningsartikler inden for det teologiske fagfelt og præsenterer også populærvidenskabelige bidrag, der relaterer sig til moderne kirkeliv og kristendom.

Peer review-proces

Tidsskriftet gør brug af fagfællebedømmelse, og alle forskningsartikler bliver således vurderet af en eller flere redaktionsuafhængige fagfæller, før de eventuelt antages.

Tidsskriftet anvender Chicago Manual of Style In Text Style. Retningslinjer for manuskripter til forskningsartikler kan downloades HER. Manuskripter sendes til dttk@teologi.dk . For oplysninger om muligheden for at bringe andre former for artikler: Kontakt venligst redaktionen på dttk@teologi.dk

Tidsskriftshistorik

Tidsskriftet blev etableret i 1974 og har i alle årene været tilknyttet fagmiljøet ved Menighedsfakultetet i Aarhus. Tidsskriftet indførte fagfællebedømmelse primo 2013. På dette tidspunkt gennemgik udvalgte artikler fagfællebedømmelse, mens det i dag gælder alle forskningsartikler.