Skip to main content Skip to main navigation menu Skip to site footer
Bol og By: Landbohistorisk Tidsskrift
  • Current
  • Archives
  • About
    • About the Journal
    • Editorial Team
    • Privacy Statement
    • Contact
  • LANDBOHISTORISK SELSKAB
  • LANDBOHISTORISK TIDSSKRIFT
Search
  • Login
  1. Home /
  2. Archives /
  3. Vol. 18 No. 2 (2002): Mad og skik – frembringelse, forarbejdning og servering af fødevarer. /
  4. Articles

Forord

Authors

  • Adam Schacke
  • Peter Korsgaard
  • Ellen Christensen-Dalsgaard

Abstract

redaktionens forord

Downloads

  • PDF (Dansk)

Published

2002-02-13

Issue

Vol. 18 No. 2 (2002): Mad og skik – frembringelse, forarbejdning og servering af fødevarer.

Section

Articles

License

Tidsskriiftet følger dansk ophavsret.

Language

  • Dansk
  • English

Bol og By: Landbohistorisk Tidsskrift

ISSN 0900-7334 (Trykt)
ISSN 2446-3299 (Online)

Tidsskriftet udkommer ikke længere. I 2004 skiftede det navn til Landbohistorisk Tidsskrift.

Tilgængelighedserklæring

More information about the publishing system, Platform and Workflow by OJS/PKP.