Spring til hovedindhold
Spring til hovednavigations-menu
Spring til bundtekst
Open Menu
Bol og By: Landbohistorisk Tidsskrift
Nyeste
Arkiver
Om
Om tidsskriftet
Redaktionsgruppe
Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger
Kontaktperson
LANDBOHISTORISK SELSKAB
LANDBOHISTORISK TIDSSKRIFT
Søg
Log på
Startside
/
Arkiver
/
Årg. 18 Nr. 2 (2002): Mad og skik – frembringelse, forarbejdning og servering af fødevarer.
Årg. 18 Nr. 2 (2002): Mad og skik – frembringelse, forarbejdning og servering af fødevarer.
Publiceret:
2002-02-13
Artikler
Forord
Adam Schacke, Peter Korsgaard, Ellen Christensen-Dalsgaard
7-8
PDF
Kogekunst og kogebøger. Fem eksempler 1581-1793.
Else-Marie Boyhus
9-33
PDF
Mad og måltider i storhusholdninger i Danmark.
Grith Lerche
35-68
PDF
Islandske madtraditioner før og nu.
Hallgerdur Gisladottir
69-77
PDF
Mad, jagt og tabu i Norden - hvad er spiseligt, og hvad er ikke spiseligt?
Niels Kayser Nielsen
79-100
PDF
Ved frokosten i København.
Bi Skaarup
101-105
PDF
Sprog
Dansk
English