Landbohistorisk Tidsskrift


Landbohistorisk tidsskrift er et tværvidenskabeligt tidsskrift, som bringer forskningsbaserede artikler med relevans for landbohistorien i bred forstand. Tidsskriftets artikler dækker således en bred vifte af fagtraditioner, teoretiske tilgange og temaer, lige fra det økonomiske og landbrugstekniske til det antropologisk-etnografiske og kulturhistoriske. Tidsskriftet er, under forskellige navne, bl.a. Bol og By, udkommet mere eller mindre regelmæssigt siden 1956, og siden 1972 i samarbejde med Landbohistorisk Selskab.

Meddelelser

 

Digitalisering af tidligere årgange

 

Landbohistorisk Selskab er i gang med at digitalisere de tidligere årgange. Alle årgange fra 2004 og frem findes her. Før det, udkom tidsskriftet under forskellige navne. Derfor har det teknisk set status af forskellige tidsskrifter, som skal findes under hver sin overskrift:

Bol og by. Meddelelser fra Landbohistorisk Selskab”, udkom uregelmæssigt 1956-78
Landbohistorisk Tidsskrift. Bol og By”, udkom 1980-84, 
Bol og by. Landbohistorisk Tidsskrift”, udkom 1985-2003

Her finder man de numre, som er digitaliseret.

 
Sendt: 2017-03-29
 

Landbohistorisk Tidsskrift kommer fremover kun som digital udgivelse

 

Fra og med 2016 vil Landbohistorisk Tidsskrift fremover kun udkomme med et årligt nummer og kun digitalt – med mulighed for at udskrive artiklerne eller gemme dem på pc’en.

Forslag til artikler bedes sendt til kontaktpersonen inden 1. juni det år, hvor artiklen ønskes bragt. Alle artikler bliver fagfællebedømt. 

 
Sendt: 2017-01-05
 
Flere meddelelser...

Årg. 13 (2016)


Forside
Denne webside bruger cookies til at lave statistik over trafikken på siden. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
OK