Spring til hovedindhold
Spring til hovednavigations-menu
Spring til bundtekst
Open Menu
Tidsskrift for Landøkonomi
Arkiver
Meddelelser
Om
Om tidsskriftet
Redaktionsgruppe
Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger
Kontaktperson
Det Kongelige Danske Landhusholdningsselskab
Søg
Log på
Startside
/
Arkiver
/
Årg. 209 Nr. 1 (2023): Tidsskrift for landøkonomi
Årg. 209 Nr. 1 (2023): Tidsskrift for landøkonomi
Publiceret:
2023-12-03
Hele nummeret
PDF
Artikler
Forsidestof.
Ukendt
1-4
PDF
Diverse
H. Hansen
5-8
PDF
Læren af skiftet fra korn til animalsk produktion i 1880’erne*
N. Kærgård
9-16
PDF
Strategisk analyse af udviklingsveje og udviklingsbehov inden for plantebaseret fødevareproduktion.
M. Jørgensen, A. Prag, C. Henriksen, J. Jensen
17-26
PDF
Omstillingen til plantebaseret landbrug kræver indsigter fra samfundsvidenskab og humaniora.
M. Bjørn, A. Blok
27-34
PDF
Fortidens ærter til fremtidens fødevarer.
D. Dresbøll, C. Lange, K. Laursen
35-38
PDF
Hvad kan vi forvente af de internationale markeder for plantebaserede proteiner?
J. Jensen
39-52
PDF
Plantebaseret fødevare-uddannelse på Københavns Universitet.
L. Koss
53-56
PDF
Hvad vil en plantebaseret dansk landbrugsproduktion betyde for vores kostvaner og sundhed?
A. Parlesak, N. Roos
57-66
PDF
Start med de lavthængende frugter – når eksporten af plantebaserede fødevarer skal øges.
E. Hansen
67-70
PDF
Plantebaserede fødevarer er en niche - men et strategisk fokusområde hos Danish Agro.
T. Mørch
71-72
PDF
Hvilke virksomheder skal drive udviklingen mod fl ere plantebaserede fødevarer i Danmark?
H. Hansen
73-82
PDF
Plantebaseret fremtid: Et paradigmeskifte er nødvendigt.
H. Hansen
83-87
PDF
Udviklet af
Open Journal Systems
Nyeste nummer