Hvorfor regulering af fødevarespekulation i USA, men ikke i EU?
DOI:
https://doi.org/10.7146/samfundsokonomen.v2013i3.140853Resumé
Hvorfor er det lykkedes at indføre en effektiv regulering af fødevarespekulation i USA, men ikke i EU? Vi fi nder, at fødevaresektorens mulighed for vellykket lobbyisme er afhængig af, hvorvidt beslutningsprocessen er åben som i USA eller lukket som i EU.
Downloads
Publiceret
2013-01-01
Citation/Eksport
Buhl, C., Jensen, D. N. og Svendsen, G. T. (2013) “Hvorfor regulering af fødevarespekulation i USA, men ikke i EU?”, Samfundsøkonomen, 2013(3), s. 28–33. doi: 10.7146/samfundsokonomen.v2013i3.140853.
Nummer
Sektion
Artikler
Licens
*Tidsskriftet Samfundsøkonomen er et open access tidsskrift, og alle artikler udgivet af Samfundsøkonomen er licenseret under en Creative Commons Navngivelse-IkkeKommerciel-IngenBearbejdelse 4.0 International Licens, CC BY-NC-ND.