Kort kommentar til replik: Forskere på vildveje

Forfattere

  • Jesper Raakjær
  • Troels Jacob Hegland
  • Poul Degnbol

DOI:

https://doi.org/10.7146/samfundsokonomen.v2023i2.136925

Resumé

Tak til Kenn Schau Fischer og Mogens Schou (herefter KSF og MS) for deres omfangsrige replik til vores artikel i temanummeret ´ˮPolitiske vildskud, langskud og selvmål i Danmark i nyere tidˮ. I replikken gives der flere råd til, hvad vi skulle have fokuseret på i stedet for det, vi har fokus på i artiklen. Til det er der indledningsvist at sige, at nogle af anbefalingerne vil udgøre forskningsprojekter af større omfang, og andre af dem falder udenfor rammerne for den artikel, vi blev inviteret til at indsende. Artiklens kontekst er et særnummer om fortidens valg – og i den forstand ˮhistorieskrivningˮ.

Forfatterbiografier

Jesper Raakjær

Professor, Center for Blue Governance CBG, Institut for Planlægning, Aalborg Universitet.

Troels Jacob Hegland

Lektor, CBG, Institut for Planlægning, Aalborg Universitet.

Poul Degnbol

Fhv. leder af rådgivningsafdelingen i det Internationale Havundersøgelsesråd (ICES), fhv. videnskabelig rådgiver i Den Europæiske Kommission og fhv. adjungeret professor, CBG, Institut for Planlægning, Aalborg Universitet.

Downloads

Publiceret

2023-04-12

Citation/Eksport

Raakjær, J., Hegland, T. J. og Degnbol, P. (2023) “Kort kommentar til replik: Forskere på vildveje”, Samfundsøkonomen, 2023(2). doi: 10.7146/samfundsokonomen.v2023i2.136925.