Meddelelser

PKP SPRINT COPENHAGEN 20. og 21. juni 2023

2023-05-15

Deltag i Public Knowledge Projects (PKP) sprint i København, arrangeret sammen med Det Kgl. Bibliotek.

Dette sprint i ”ukonferencestil” er en glimrende mulighed for at fremme PKP’s software ved i fællesskab at udvælge opgaver, der skal løses i grupper. Tidligere begivenheder har fokuseret på at bygge plugins, dokumentation, udføre usability-tests og udforske nye funktioner.

Læs mere om PKP SPRINT COPENHAGEN 20. og 21. juni 2023

Nyeste nummer

Årg. 14 Nr. 15 (2023): Beretning 2022
Publiceret: 2023-03-09

Artikler

Se alle numre

Dette "tidsskrift" er tænkt som en service for vores OJS-brugere. Citationstegnene omkring tidsskrift er sat for at indikere, at der ikke er tale om et tidsskrift i gængs forstand nok nærmere en slags portal med indlæg om OJS og tilgrænsende områder.

Her er det meningen, at relevante artikler, vejledninger og nyheder skal publiceres. Alt sammen for at lette arbejdet med OJS og orientere om nye funktioner, udgaver mm.

Formålet er i første omgang at servicere de tidsskrifter, som har valgt at udkomme via Det Kgl. Biblioteks OJS-server, men vi indgår meget gerne i et videndelingsprojekt med andre OJS-brugere og -udbydere i Danmark. Alle er således velkomne til at sende indlæg, forslag, link til gode websider, artikler osv. ind til redaktionen.