Du skal Gå til logon eller Registrér for at kunne foretage en indsendelse.

Tjekliste til forberedelse af manuskript

Som en del af manuskriptprocessen skal forfattere afkrydse, at deres manuskript overholder alle følgende elementer, og manuskripter kan returneres til forfattere, der ikke overholder disse retningslinjer.
  • Manuskriptfilen er i et Microsoft Word- eller RTF-dokumentfilformat.
  • Teksten er skrevet med enkelt linjeafstand, benytter en 12-punktsskrifttype og anvender kursiv i stedet for understregning (med undtagelse af URL-adresser), og alle illustrationer, figurer og tabeller er placeret i teksten på passende steder i stedet for til sidst.
  • Teksten opfylder de stilistiske og bibliografiske krav, der er beskrevet under Retningslinjer for forfattere , som findes under Om tidsskriftet.

Retningslinjer for forfattere

Såfremt du ligger inde med skriftligt materiale omhandlende Open Journal Systems eller tilgrænsende emneområder som f.eks. e-publicering af tidsskrifter, open access o.lign. er du velkommen til at sende det til os.

Dette kan ske enten via følgende mail: nef@kb.dk, eller ved at uploade manuskriptet via forfatterindgangen, der findes under topmenulinket Log på. Dette kræver dog, at du allerede er tilmeldt som forfatter. Dette sker på siden Registrer.

Alle der indsender materiale vil modtage svar fra redaktionen.

Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger

De navne og adresser, der angives på dette tidsskrifts websted, vil udelukkende blive anvendt til tidsskriftets angivne formål og vil ikke blive gjort tilgængelige til andre formål eller for andre parter.