Indsendelser

Du skal Login eller Registrér for at kunne foretage en indsendelse.

Tjekliste til forberedelse af indsendelse

Som en del af indsendelsesprocessen skal forfattere afkrydse, at deres indsendelse overholder alle følgende elementer, og manuskripter kan returneres til forfattere, der ikke overholder disse retningslinjer.
  • Manuskriptfilen er i et Microsoft Word- eller RTF-dokumentfilformat.
  • Teksten er skrevet med enkelt linjeafstand, benytter en 12-punktsskrifttype og anvender kursiv i stedet for understregning (med undtagelse af URL-adresser), og alle illustrationer, figurer og tabeller er placeret i teksten på passende steder i stedet for til sidst.

Retningslinjer for forfattere

Såfremt du ligger inde med skriftligt materiale omhandlende Open Journal Systems eller tilgrænsende emneområder som f.eks. e-publicering af tidsskrifter, open access o.lign. er du velkommen til at sende det til os.

Dette kan ske enten via følgende mail: tidsskrift.dk@kb.dk eller ved at uploade manuskriptet via forfatterindgangen, der findes under topmenulinket Log på. Dette kræver dog, at du allerede er tilmeldt som forfatter. Dette sker på siden Registrer.

Alle der indsender materiale vil modtage svar fra redaktionen.

Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger

De navne og adresser, der angives på dette tidsskrifts websted, vil udelukkende blive anvendt til tidsskriftets angivne formål og vil ikke blive gjort tilgængelige til andre formål eller for andre parter.