Magasin fra Det Kongelige Bibliotek

Magasin fra Det Kongelige Bibliotek er et videnskabeligt baseret kulturformidlingstidsskrift, der bringer aktuelle og kulturhistoriske, biblioteksfaglige og faglige artikler og mindre afhandlinger om alle sider af Det Kgl. Biblioteks arbejdsmark, opgaver og samlinger samt en kvartalsvis kronik over bibliotekets virksomhed. Redaktør: Jakob K. Meile, <jme@kb.dk>.


Nr. 2 (2017)


Forside

Det var anderledes luksuriøst at flyve i fortiden, i alt fald hvad indretning angår: Møblementet består af bløde læderstole med armlæn, men til gengæld ingen hovedstøtte, så det er muligt at kaste stjålne blikke rundt i hele kabinen … Der er masser af benplads, og ikke mindst store panoramavinduer med kig til forbipasserende fly – og Kronborg! 

Sommerfartplan 1931 fra DDL –Det danske Luftfartselskab; forgængeren for SAS. 

Denne type tryksager, som typisk er tiltænkt en meget kort levetid, findes ikke desto mindre i rigt mål i Det Kgl. Biblioteks samlinger. Her går de under samlebetegnelsen småtryk, men mængderne af dem er på ingen måde små. Se flere hundrede smagsprøver i bogen Alle tiders tryk fra 2010. <webbutik.kb.dk>

Denne webside bruger cookies til at lave statistik over trafikken på siden. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
OK