Om tidsskriftet

POLIS – tidsskrift for samfundsfagsdidaktik

POLIS er et samfundsfagsdidaktisk tidsskrift, der henvender sig til lærere og studerende på alle niveauer af uddannelsessystemet. Hensigten med tidsskriftet er at inspirere til den fagdidaktiske debat og udvikling i faget. Tidsskriftet indeholder både artikler af teoretisk og mere praktisk karakter.

Tidsskriftet udsendes p.t. i print til alle medlemmer af Foreningen af Lærere i Samfundsfag for gymnasiet og HF (FALS), til alle undervisere i samfundsfag på læreruddannelsen og andre interesserede.

POLIS udkom første gang i 2020 og udkommer to gange om året. Tidskriftet er indtil nu udkommet med 5 numre og i alt ca. 30 artikler

Forlaget Columbus og Columbus Fond

POLIS udgives af Forlaget Columbus, som også udgiver analoge og digitale læremidler. Bag forlaget står Columbus Fond, som i 1984 blev stiftet af Foreningen af Lærere i Samfundsfag (FALS), der også i dag udpeger flertallet i fondens bestyrelse. Foruden at drive forlag har Columbus Fond til formål at støtte forfattere og fagligt og pædagogisk udviklingsarbejde, deriblandt altså dette tidsskrift, som finansieres ved overskuddet fra forlagets salg af læremidler.

Nyeste nummer

Årg. 4 Nr. 6 (2023): Køn i fagdidaktisk perspektiv - køn og karakterer i samfundsfag
					Se Årg. 4 Nr. 6 (2023): Køn i fagdidaktisk perspektiv - køn og karakterer i samfundsfag

Køn i fagdidaktisk perspektiv - køn og karakterer i samfundsfag

Publiceret: 08.11.2023

Hele nummeret

Se alle numre