Erfaringer med e-læring i medicinsk engelsk. Udvikling af værktøjer til e-læring

Forfattere

  • Morten Pilegaard Handelshøjskolen i Århus

DOI:

https://doi.org/10.7146/unev.v4i7.4941

Resumé

Første gang publiceret i UNEV nr. 7: E-læring i sprogfag, juni 2006, red. Signe Hvid Maribo og Ole Lauridsen. ISSN 1603-5518.

I tilknytning til undervisning i medicinsk engelsk er der udviklet en platform af integrerede informations- og kommunikationsteknologiske (IKT) værktøjer, der understøtter IKT-baseret og -støttet netværksbaseret læring og dannelsen af virtuelle diskursfællesskaber på tværs af de traditionelle organisatoriske og institutionelle skillelinier. Værktøjerne er udviklet med det dobbelte formål at skulle imødekomme behovet for praktiske, ressourceøkonomiske værktøjer til understøttelse af det sproglige arbejde i virksomheder samtidig med, at de skulle understøtte kollaborativ, erfaringsbaseret læring, som den udfoldes i et socialkonstruktivistisk lærings- og videndelingsperspektiv. Kobling af lærings- og videnklyngemiljøet skaber gensidig synergi og tilfører læringsdimensionen et nyt mere ”virkelighedsnært" perspektiv af særlig betydning for efter- og videreuddannelse.

Downloads

Publiceret

2006-03-07

Citation/Eksport

Pilegaard, M. (2006). Erfaringer med e-læring i medicinsk engelsk. Udvikling af værktøjer til e-læring. Tidsskrift for Universiteternes Efter- Og Videreuddannelse (UNEV), 4(7). https://doi.org/10.7146/unev.v4i7.4941