Nyeste nummer

Årg. 7 Nr. 25 (1975): Socialistiske litteraturstrategier
					Se Årg. 7 Nr. 25 (1975): Socialistiske litteraturstrategier

Poetik er forløberen for tidsskriftet Kultur og Klasse. Det udkommer i serier på fire numre.

Ældre numre kan købes hos forlaget Medusa, i det omfang forlaget stadigt har eksemplarer på lager. Forlaget kan kontaktes her: www.medusa.dk

Publiceret: 1975-12-17
Se alle numre

Tidsskriftet Poetik eksisterer i dag under titlen K&K - Kultur og Klasse. Denne side fungerer som arkiv for artiklerne, der blev bragt i Poetik før navneskiftet.

K&K - Kultur og Klasse har eksisteret siden 1967 og udkom de første år under navnet Poetik. Tidsskrift for æstetik og litteraturvidenskab.  Ved lanceringen i 1967 blev der lagt vægt på, at tidsskriftet ikke var for ”intellektuelle tandlæger”, men at det både skulle have en kritisk dagsorden og skulle formidle ny international forskning. Siden lanceringen har forskning og kritik gået hånd i hånd.  Fra og med nummer 29, 1974 skiftede tidsskriftet navn til Kultur & Klasse, en titel, tidsskriftet har beholdt og som også i dag viser tidsskriftets interesse i emner med samfundsmæssig relevans. Tidsskriftet har desuden bevaret en international og tværfaglig, forskningsorienteret profil og lægger vægt på at lancere og formidle nye videnskabelige tendenser inden for kulturforskningen.

I mange år udkom tidsskriftet på Forlaget Medusa. Fra 2010 – 2013 udkom K&K på Aarhus Universitetsforlag. Siden 2014 er tidsskriftet hovedsageligt udkommet elektronisk.