Kierkegaard

Nyeste nummer

Årg. 24 (2007)
					Se Årg. 24 (2007)
Publiceret: 2007-06-08

Front Matter

Editorial

Contributors to the Present Issue

Se alle numre

Søren Kierkegaard Forskningscenteret har indgået et samarbejde med Søren Kierkegaard Selskabet om at gøre Kierkegaardiana til et skandinavisk tidsskrift. Kierkegaardiana blev grundlagt af Søren Kierkegaard Selskabet i 1955 og udkom som selskabets årsbog frem til 2007. Tidsskriftet Kierkegaardiana bliver udgivet som et online, open-access tidsskrift og vil udkomme to gange årligt (oktober og april).

Alle bidrag gennemgår en double-blind bedømmelsesproces. Hvert manuskript bliver vurderet af to fagfolk, og identiteten af både reviewer og forfatter forbliver skjult gennem bedømmelsesprocessen.

Det digitale format har mange muligheder, heriblandt en såkaldt "Early View"-version af artikler, der er blevet accepteret til udgivelse. Dette betyder, at accepterede artikler vil blive tilgængelige på hjemmesiden indenfor tre måneder efter indsendelse. Disse "Early View"-versioner er færdigredigerede artikler, men endnu ikke en del af et udgivet nummer og derfor uden sidetal.

I forbindelse med tidsskriftet Kierkegaardiana har redaktionen digitaliseret de 24 bind af det oprindelige Kierkegaardiana (1955-2007). Oprettelsen af det digitale arkiv er muliggjort af en bevillig fra Kierkegaard House Foundation (St. Olaf College, USA). Arbejdet med digitalisering er udført i samarbejde med Stud. Theol. Stine Kylsø Pedersen.

Tidsskriftet Kierkegaardiana vil blive udgivet som et online, open-access tidsskrift og vil udkomme to gange årligt (oktober og april). Tidsskriftet har til formål at udgive videnskabelige artikler om Kierkegaards værk og tænkning på dansk, norsk og svensk.