Om tidsskriftet

Kirkegårdskultur er Foreningens for Kirkegårdskulturs årsskrift. Kirkegårdskultur behandler udviklingen af de danske kirkegårdes omgivelser, anlæg, beplantning og diger samt gravtyper, gravminder, servitutter og reguleringer ud fra forskellige faglige perspektiver - landskabsarkitektonisk, teologisk, kunst- og  kulturhistorisk. 

Ved at indsende en artikel til og/eller acceptere publikation i Kirkegårdskultur accepterer forfatteren samtidig, at artiklen udgives digitalt og er digitalt tilgængeligt i bladet for evig tid. Forfatteren accepterer også, at Kirkegårdskultur har begrænset eksklusivitet (eneret) til artiklen i 1 år efter udgivelsen, hvorefter forfatteren kan råde over rettigheder til genbrug af artiklen andre steder, dog med henvisning til at den første gang er bragt i Kirkegårdskultur.

Forfattere, der har bidraget til Kirkegårdskultur før 2021, og som ikke ønsker artiklen tilgængeliggjort digitalt, skal meddele dette til Foreningen for Kirkegårdskulturs bestyrelse på post@kirkegaardskultur.dk.