Spring til hovedindhold Spring til hovednavigations-menu Spring til bundtekst
Bol og By: Landbohistorisk Tidsskrift
  • Nyeste
  • Arkiver
  • Om
    • Om tidsskriftet
    • Redaktionsgruppe
    • Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger
    • Kontaktperson
  • LANDBOHISTORISK SELSKAB
  • LANDBOHISTORISK TIDSSKRIFT
Søg
  • Log på
  1. Startside /
  2. Arkiver /
  3. Årg. 18 Nr. 2 (2002): Mad og skik – frembringelse, forarbejdning og servering af fødevarer. /
  4. Artikler

Forord

Forfattere

  • Adam Schacke
  • Peter Korsgaard
  • Ellen Christensen-Dalsgaard

Resumé

redaktionens forord

Downloads

  • PDF

Publiceret

2002-02-13

Nummer

Årg. 18 Nr. 2 (2002): Mad og skik – frembringelse, forarbejdning og servering af fødevarer.

Sektion

Artikler

Licens

Tidsskriiftet følger dansk ophavsret.

Sprog

  • Dansk
  • English

Bol og By: Landbohistorisk Tidsskrift

ISSN 0900-7334 (Trykt)
ISSN 2446-3299 (Online)

Tidsskriftet udkommer ikke længere. I 2004 skiftede det navn til Landbohistorisk Tidsskrift.

Tilgængelighedserklæring

Mere information om dette publiceringssystem, platform og workflow fra OJS/PKP.