Minder fra Fællesrejsen til Indvielsen af den danske Soldaterkirkegaard i Nordfrankrig II: II. Andre Soldaterkirkegaarde og Mindekirkegaarde - Hansen, Lærer, Frands (Vore Kirkegaarde, 1927)
Intet resumé.