Vedrørende begravelsestakster og forslag til ensartet takstfastsættelse i byerne: Århus, Odense, Ålborg, Randers og Esbjerg - Jacobsen, Kirkegårdsinspektør, Sigurd G. (Vore Kirkegaarde, 1973)
Intet resumé.