Ældste spor af vejanlæg i Nordvesteuropa... - Hertz, Michael (Vejhistorie, 2023)
Årbog 2018 for Museum Østjylland bringer en artikel, vi gerne ville have bragt i VEJHISTORIE, om dette havde været muligt. I forbindelse med et naturgenopretningsprojekt i Enslev Mose syd for Mariager fjord har arkæologer fra Museum Østjylland i 2015, 2016 og 2017 foretaget udgravninger langs Kastbjerg Å.