Stenkister på Kattrupvej: Fotodokumentering, historik og opmåling - Andreasen, Mads Findal (Vejhistorie, 2023)
En stenkiste fra omkring 1800 er ikke blevet registreret i et fredningsregister, selvom ældre broer altid er bevaringsværdige. Her fortælles historien om hvorledes museer arbejde på bevaring af ældre broer.