Fredede broer - Christensen, Lars Bjarke (Vejhistorie, 2023)
Broer har en stor kulturhistorisk værdi. De er en del af vores kulturarv fordi de fortæller væsentlige aspekter af vores fælles historie. Artiklen fortæller om brobyggeriets historie, om fredning og vedligeholdelse af fredede broer.