Brobyggeren Klaus H. Ostenfeld - Ostenfeld, Klaus H. (Vejhistorie, 2023)
Få danskere har haft den glæde at forme de store bygningsværker, som kommer til at pryde de danske og udenlandske landskaber i generationer. Klaus H. Ostenfeld er én af dem. Teksten er sammenskrevet af Jørgen Burchardt efter interview.