Veje og kultur - Hertz, Michael (Vejhistorie, 2023)
Anmeldelse af antologien Pernille Carstens (red.): Veje og Kultur. Forbindelser mellem kulturer fra antikken til i dag. Forlaget Orbis 2019. 80 s. ill. ISBN: 978879764078