De romerske veje i Holland - van Tilburg, Cornelis (Vejhistorie, 2021)
Den romerske vejinfrastruktur var rygraden i det romerske imperium; det kunne ikke fungere uden det udvidede vejsystem. Selv i de fjerneste områder af imperiet blev der bygget veje.