Ingeniør ved byggeriet af de første motorveje over Sjælland: Harald K. Hansens erindringer - Hansen, Harald K. (Vejhistorie, 2023)
Hansens erindringer fortæller om ingeniørstudierne og arbejdslivet i en tid, hvor de nye motorveje skulle bygges til de mange nye biler i 1960' og 1970'erne.