Boganmeldelser - Nym, Ano (Vejhistorie, 2023)
Dehnits, Leif: Aarhusianske gadenavne Laigaard, Else Marie: På vej – Gader og veje i Ebeltoft Historisk Forening for Vestsjælland, årg. 105/2018 Vendsyssel Årbog 2018 Historisk Samfund for Præstø Amt, Årbog 2018 Sønderjysk Månedsskrift nr. 3 2018