Stenkister under vores gamle veje: Glemte kulturminder - Lotz, Per (Vejhistorie, 2023)
Stenkister er ældre broer bygget af store tilhuggede kampesten. Artiklen fortæller om bevaringsarbejde blandt andet ud fra broer ved kongeveje fra 1700-tallet.