Broer som kulturarv - Hertz, Michael (Vejhistorie, 2023)
Målet med denne artikel er i nogle få træk at give et rids af de overordnede tiltag, der nationalt og internationalt gøres for at sikre bevaring af den del af kulturarven, som verdens broer udgør.